Jip Meijer

Jip Meijer

Talen
Engels Nederlands
Boek me
Liberation Route Europe

Jip Meijer

Al jarenlang beleeft Jip Meijer plezier aan het bezoeken van historische plaatsen en slagvelden. Het gevoel dat op die plaatsen onze geschiedenis is gemaakt vindt hij speciaal. Het is vaak verrassend wat er na al die jaren nog te zien is. De beste manier om de Liberation Route te volgen is in een kleine groep in een auto of minibus en dat is wat hij doet. Met zijn Fiat Scudo kan hij bijna overal komen.

Zijn loopbaan als gids begon lang geleden met het rondleiden van Zijn vader en broer langs de invasiestranden in Normandië.

De lengte van een tour kan varieren van enkele uren tot een aantal dagen. U kunt kiezen voor een reis uit het reisprogramma op de website (www.durendale.nl) of voor een maatwerkreis. Ik vind het leuk om een maatwerkreis af te stemmen op een nationaliteit, een eenheid of zelfs een persoon en sta open voor uw (familie-)verhaal. Ik kan verschillende bestemmingen combineren en u zelfs meenemen van Normandië tot Berlijn. We kunnen dan ook andere toeristische attracties en winkelen in het programma opnemen en u bepaalt waar u wordt opgehaald.

Voor grotere groepen kan hij een bustour organiseren en/of kan hij  gidsen in het Engels, Duits en Nederlands.

Mediagallerij

Gerelateerde bezienswaardigheden, historische locaties en Biografieën